OBW VAAREXCURSIE OP DONDERDAGAVOND 31 MEI as.

 

OBW nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse vaarexcursie door het Westzijderveld. Dat is op zichzelf al meer dan de moeite waard. Veel voorgangers durfden het woord ‘cruise’ in de mond te nemen! Dat kan het ook zeker worden met mooi weer in een prachtige avondzon te midden van alle weidevogels als de grutto en de kievit. En natuurlijk hun veelsoortige collega’s.

 

We zetten koers naar de boerderij van natuurboer Jan Rutte aan de zuidkant van het Westzijderveld, die ons gastvrij zal ontvangen en zal vertellen over zijn bedrijfsaanpak. De boot kan daar varend niet helemaal komen, dus is tien minuten wandelen over een pad door het veld (onder de skyline van ‘Manhattan’ aan de Zaan) een noodzakelijke luxe.

 

Kortom, meld u telefonisch of via de mail zo spoedig mogelijk aan, want vol is vol.

 

OBW vaarexcursie: donderdag 31 mei as.

 

Vertrek      : 19.00 uur bij Molen De Schoolmeester

 

Terug        :  ongeveer 21.45 uur

 

Aanmelden: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                    of telefoon: 075 6167192

 

Werkdagen Westzijderveld seizoen 2018/2019 

 

Zondag      16 september 2018

Zaterdag    20 oktober 2018

Zondag      18 november 2018

Zaterdag    15 december 2018

Zondag       13 januari 2019

Zaterdag     16 februari 2019

Zondag       10 maart 2019

Zaterdag     6 april 2019       Skoon Skip (zwerfafval opruimen)

 

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

De koffiepauze – met koffie of thee en een punt appeltaart - wordt de ene keer gehouden in molen Het Prinsenhof en de andere keer in molen De Jonge Dirk. U kunt altijd tijdens deze koffiepauze de molen bekijken. 

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond voorafgaand aan de werkdag bij de secretaris, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester; om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen. Ook evt. regenkleding meenemen.